Em-x halsbanden

Em-x halsbanden tegen vlooien en teken, handgemaakt door Amber

Waarom em-x banden?

- 100% originele EM-X keramiek kralen

- De kralen hebben een jarenlange werking

- De hond kan gewoon met de band zwemmen (niet in chloor)

- 100% natuurlijk en veilig

- Ook geschikt voor pups en allergische honden

- zonder gif je hond beschermen tegen vlooien en teken

- Verhoogt de weerstand & geeft rust

Hoe werkt het?

In alle biologische systemen zitten opbouwende en afbrekende micro organismen. In onze keramiek kralen zitten opbouwende micro organismen, deze zijn meegebakken in de keramische kralen. Deze organismen helpen om in biologische systemen de positieve micro organismen te ondersteunen en te vermeerderen. Een biologisch systeem is bv. uw hond of uw eigen lichaam. Daarnaast zorgen deze keramiek kralen ervoor dat onze watermoleculen weer in balans komen. Ons lichaam bestaat voor +/- 70% uit water. Wanneer onze waterhuishouding niet op orde is kunnen we uit balans raken, onrustig worden en zal de weerstand lager zijn. Bovendien heeft het keramiek een bepaalde resonantie. Na een aantal weken heeft het zijn frequentie bereikt en gaat het dit afgeven aan zijn omgeving. Doordat er silicium in de klei meegebakken is, zal de resonantie gelijk blijven voor een lange tijd. Deze resonantie is niet merkbaar voor huisdieren of mensen, maar teken en vlooien houden er niet van en zullen zich niet snel of veel minder snel (vast) bijten.

Gebruik en onderhoud

- De halsband of armband zo veel mogelijk dragen, dag en nacht

- Na ongeveer 2/3 weken constant dragen zal de band op zijn beste werken. (hij mag wel af bij wild spelen, de kralen kunnen mogelijk breken)

-De armband of halsband elke 2 weken afspoelen met schoon water en laten drogen om vervuiling tegen te gaan. Hierdoor blijft de werking optimaal.

De invloed van de keramiek kralen is voor elk individu verschillend. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien, net zo min als dat chemische middelen deze garantie geven.

Ze zijn nu verkrijgbaar bij Pets & Co de Bruijn in Hulst & Sluis!

Contact