Wie ben ik?

Amber Drubbel

Ik ben Amber Drubbel en heb al mijn hele leven een passie voor dieren. Mijn studie is gericht op dieren. Ondertussen heb ik volgende diploma's behaald: VMBO kader dier, MBO niveau 3 manager recreatie dieren en MBO niveau 4 manager ondernemer recreatie dieren

Omdat ik al lang in de dierenwereld actief ben, heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende vlakken, onder andere in een dierenkliniek, meerdere dierenasielen, in een dierenwinkel, en op een hondenschool. (puppy / jonge honden & gehoorzaamheid) Door jaren met honden te werken is mijn interesse in het gedrag van honden flink gegroeid en hier wil ik me nog verder in verdiepen. Ik sluit bepaalde rassen NIET buiten en werk dan ook graag met elk ras.

Hoe ben ik begonnen?

Amber, het hondenmeisje is begonnen toen er iemand aan mij had gevraagd of ik op hun honden kon passen, want ik was namelijk "het hondenmeisje". Eind 2016 is Amber, het hondenmeisje officieel een bedrijf geworden en aangemeld bij de kamer van koophandel.

Dierenwinkel

Op het moment ben ik werkzaam bij Pets & Co de Bruijn in Hulst.

Doordeweeks ben ik ook werkzaam bij een hondenschool, hier train ik vooral puppy's en jonge honden met gehoorzaamheid training.

Ik ben ook een organisator van het Hondendag Event in Hulst, samen met andere organisatoren zorg ik jaarlijks voor een leuke hondendag! Hondendag